Onze blog

Fietsen Soria

Bosch

Zoals jullie zelf al wel hebben gezien zijn alle betere e-bikes afgemonteerd met een Bosch middenmotor. Bosch produceert verschillende types van motoren en deze gaan wij voor u hier overlopen.

Lees verder »
Fietsen Soria

Achter de schermen van fietsenmaker Norta in Olen

Hoe sterk is de eenzame fietser? Behoorlijk sterk, tenminste als hij rijdt met een Norta. Brabant heeft zijn trekpaarden, in de Kempen hebben we dit legendarische fietsenmerk. Al begon het verhaal van Norta drie generaties geleden ook met pure paardenkracht, bij hoefsmid Modest Van Hemelen.

Lees verder »
Fietsen Soria

Effect van covid-19 op de fiets

Zoals u misschien al wel gemerkt hebt is het al even moeilijk gaat met de toelevering van fietsen. Het probleem is simpel, er is meer vraag dan aanbod. Hoe dit komt leggen we hier even voor u uit.

Lees verder »
Fietsen Soria

E-bike Das Original

U weet wat u belangrijk vindt bij een nieuwe e-bike. De meest nieuwe technieken met de beste prestaties, dit gecombineerd in een mooi en stevig disign.
Bij Ebike Das Original hebben ze dit begrepen. De Ebike Das Original is zo ontworpen dat je direct een veilig en betrouwbaar gevoel krijgt tijdens het fietsen. Het assortiment van Ebike Das Original heeft voor iedere behoefte wel een passe beste kwaliteit en garand antwoord.

Lees verder »
Fietsen Soria

Hoe kies je de juiste fietsmaat

Waarom de juiste fietsmaat kiezen? Vaak zien we dat kinderen op een veel te kleine fiets zitten. Hierdoor kunnen ze hun benen niet vlot ronddraaien waardoor het kind trager en moeizamer zal fietsen. Of erger nog, fietsen zal aanvoelen als werken met als gevolg dat het kind niet graag meer fietst. Om dit te voorkomen kan je de kindermaten tabel raadplagen.

Lees verder »