Accu revisie

In samenwerking met een gespecialiseerde firma hebben wij het grootste aanbod aan fietsaccu’s. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals; nieuwe fiets accu’s. Revisie van uw fietsaccu of reparatie aan uw accu. Is enkel uw lader kapot? ook hiermee kunnen wij u helpen! 

Revisie

Revisie

Revisie van uw fietsaccu betekent dat uw huidige versleten accupakket vervangen wordt door een nieuw samengesteld accupakket. Dit accupakket wordt voorzien van nieuwe cellen en in een aantal gevallen ook nieuwe elektronica. Hierbij wordt de nieuwste technologie gebruikt en cellen van de hoogste kwaliteit.

Reparatie

Reparatie

In veel gevallen is een fietsaccu waardeloos geworden door een kleine storing. Dit kunnen wij verhelpen. Een reparatie is anders dan een revisie. Bij een revisie vervangen wij het gehele accupakket. Bij een reparatie vervangen wij alleen een connector, BMS (Battery management sytem) of connector.

Nieuwe accu’s

Nieuw

Toch liever een nieuwe accu kopen? Wij hebben een arrangement met nieuwe accu’s op voorraad. Hierbij kunt u zeker zijn van 2 jaar garantie, een snelle levertijd en een originele accu van het merk wat u zoekt.

Accu laders

Laders

Op zoek naar een oplader voor uw elektrische fiets accu? Wij bieden verschillende acculaders aan voor verschillende merken. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse opladers geschikt voor uw elektrische fiets. Kunt u uw acculader niet vinden? Neem dan even met ons contact.