Advanced van Ebike Das Original de eerste echte premium e-bike uit duitsland!

U weet wat u belangrijk vindt bij een nieuwe e-bike. De meest nieuwe technieken met de beste prestaties, dit gecombineerd in een mooi en stevig disign.
Bij Ebike Das Original hebben ze dit begrepen. De Ebike Das Original is zo ontworpen dat je direct een veilig en betrouwbaar gevoel krijgt tijdens het fietsen.  Het assortiment van Ebike Das Original heeft voor iedere behoefte wel een passend antwoord. Wist je dat Ebike Das original de beste kwaliteit en garanties kan aanbieden?

Kwaliteit en garanties 

Handgemaakt, de beste componenten, topdesign en 100% afgestemd op uw behoefte als gebruiker. Bij Ebike Das Original zijn ze zeker van de kwaliteit. Daar durven ze dan ook stevige garanties op te geven:

30 jaar garantie op het frame:
De ruggengraat van elke e-bike is het frame. Mooi om naar te kijken, maar ook belangrijk voor de ergonomie en de rijeigenschappen van de fiets, ook bij hogere snelheden. Alle frames van Ebike Das Original zijn zeer stijf, licht van gewicht, mooi van vorm en extra herkenbaar door de 2-tone lak.

Elk Ebike Das Original-frame heeft maar liefst 30 jaar garantie. En goed om te weten voor fietsvakantiegangers; het maximale draagvermogen van het frame is gegarandeerd tot 140 kg.

 

4 jaar garantie op de accu:
Op uw accu moet u kunnen vertrouwen. De accu’s van Bosch die ze gebruiken zijn van een uitmuntende kwaliteit. Stuk voor stuk met een hoge capaciteit tot maximaal 625 Wh en een betrouwbare kwaliteit. Kortom, een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius (bereken je actieradius hier) . Daar durft Ebike Das Original gerust 4 jaar garantie op te geven. Dat fietst toch een beetje zekerder. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie via deze link. Bij commercieel gebruik zoals verhuur geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

4 jaar garantie op Enviolo:
Elektrisch fietsen is comfortabel fietsen. De topmodellen van Ebike Das Original zijn daarom uitgerust met het traploze en automatische schakelsysteem van Enviolo. Dit innovatieve systeem is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie en Ebike Das Original geeft daar bovenop nog eens 2 jaar garantie! Of garantie tot 25000 km. Dat is pas zorgeloos genieten. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie via deze link. Bij commercieel gebruik zoals verhuur en bij Speed Pedelecs geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.