Bosch Active Line (de standaard) 

Of het nu ’s morgens op kantoor is of ’s avonds in het restaurant: Met de Active Line geeft stedelijke mobiliteit weer plezier, zelfs in de spits. Harmonisch, licht en stil is het systeem ideaal voor alle straten en wegen in de stad. De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de off-modus maken elke rit een belevenis. En voor een elegant statement: het design is onderscheiden met een Red Dot Award. De drive unit kan perfect in het fietsframe worden geïntegreerd en verlicht het bedieningsgemak en het leven nog een beetje meer dankzij het lichte gewicht. 

Beknopte specificaties: 
• 40Nm max aandraaimoment
• 250% maximale ondersteuniung
• 25km/u maximale ondersteunign

Alle specificaties kan u onderaan in een overzichtje terug vinden.

Wat maakt dat de  active line zo populair is: 

Slimme rijervaring

Voelt goed: beleef een harmonisch gedoseerde acceleratie met een minimale trapweerstand in de Off-modus of boven 25 km/u.

Ontspannen op weg

Slim ondersteund: het multisensorenconcept van de drive unit zorgt met meer dan 1.000 metingen per seconde voor een harmonische vermogensafgifte. De optionele terugtrapfunctie helpt om comfortabeler te remmen. 

Versnellingen

De Active Line is compatibel met zowel een derailleur als naafversnelling.

Bosch Active Line Plus (de opvolger) 

Gewoon nieuwe dingen beleven: De wil om te ontdekken kent geen grenzen. Ook niet in de stad. De Active Line Plus geeft vaart aan het dagelijks leven en breidt de actieradius uit voor spontane uitstapjes. De stille, maar niettemin krachtige drive unit biedt duidelijk extra rijplezier. Hij staat garant voor soepel bedieningsgemak en perfecte integratie in het frame van de eBike. Geen storende bijgeluiden, nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u – zo eenvoudig is beleven en ontdekken.

Beknopte specificaties: 
• 50Nm max aandraaimoment
• 270% maximale ondersteuniung
• 25km/u maximale ondersteunign

Alle specificaties kan u onderaan in een overzichtje terug vinden.

Wat maakt dat de  active line zo populair is: 

De harmonisch dynamische acceleratie biedt een authentieke rijbelevenis met een nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u.

Ontspannen op weg

Slim ondersteund: het multisensorenconcept van de drive unit zorgt met meer dan 1.000 metingen per seconde voor een harmonische vermogensafgifte. De optionele terugtrapfunctie helpt om comfortabeler te remmen. 

Geluid

De Active Line Plus is merkbaar geluidlozer dan zijn voorganger.

Bosch performance Line (de Sportieve) 

De Performance Line is het meest veelzijdige aandrijvingssysteem van Bosch. Of het nu gaat om sportief door de natuur fietsen, naar het werk pendelen of ontspannen voor het plezier rondrijden: de drive unit levert altijd op het juiste moment de juiste ondersteuning. Er zijn twee varianten. De drive unit Performance ondersteunt met een maximaal draaimoment van 65 Nm tot 25 km/u en wordt gekenmerkt door een natuurlijk sportief rijgevoel. Daarmee is het ook in bergachtig terrein met volle teugen genieten.

Beknopte specificaties: 
• 65Nm max aandraaimoment
• 300% maximale ondersteuniung
• 25km/u maximale ondersteunign

Alle specificaties kan u onderaan in een overzichtje terug vinden.

Wat maakt dat de Performance line zo populair is: 

Sportief rijgevoel

Het belangrijkste is natuurlijk: de efficiënte en veelzijdige aandrijving zorgt voor een dynamische acceleratie en garandeert met een minimale trapweerstand ook zonder ondersteuning een authentieke rijervaring.

Sterke demarrage

 Meer plezier, minder vermoeidheid: de aandrijving versnelt al bij een lage trapfrequentie dynamisch en sportief – voor een krachtige ondersteuning vanaf de eerste pedaalslag.

Voor elk avontuur

Wat er ook op de planning staat: vijf rijmodi maken van elke rit een plezierrit. 
Voor eMountainbikes is er een eigen eMTB-modus, die ook het avontuur buiten het asfalt verhoogt. 

Bosch performance Line Speed  (de Snelle) 

Met de drive unit Performance Speed worden hoge snelheden nog sneller bereikt – en zijn lange afstanden een peulenschil. De drive unit ondersteunt speedpedelecs tot 45 km/u en versnelt de dagelijkse ritten vanaf modeljaar 2021 met een maximaal draaimoment van 85 Nm.

Beknopte specificaties: 
• 85Nm max aandraaimoment
• 340% maximale ondersteuniung
• 45km/u maximale ondersteunign

Alle specificaties kan u onderaan in een overzichtje terug vinden.

Wat maakt dat de Performance Line  zo populair is: 

Sportief rijgevoel

Het belangrijkste is natuurlijk: de efficiënte en veelzijdige aandrijving zorgt voor een dynamische acceleratie en garandeert met een minimale trapweerstand ook zonder ondersteuning een authentieke rijervaring.

Sterke demarrage

 Meer plezier, minder vermoeidheid: de aandrijving versnelt al bij een lage trapfrequentie dynamisch en sportief – voor een krachtige ondersteuning vanaf de eerste pedaalslag.

Snel en dynamisch

Met een maximaal draaimoment van wel 85 Nm en een gering gewicht van slechts 2,9 kg; ontwikkeld voor dynamische ondersteuning bij dagelijkse activiteiten of vrijetijdsbesteding. Hoge snelheden worden snel bereikt – perfect om moeiteloos lange afstanden af te leggen. 

Vermogensupdate

Meer draaimoment voor de Drive Unit Performance Speed:
met de Performance Line Speed profiteer je vanaf modeljaar 2021 van extra vermogen: het hogere draaimoment van 85 Nm zorgt voor een dynamischer rijgevoel, speciaal bij lage trapfrequenties.

Overzicht van de specificaties van de meest voorkomende Bosch motoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *