Matentabel kinderfiets

Waarom de juiste fietsmaat kiezen? Vaak zien we dat kinderen op een veel te kleine fiets zitten. Hierdoor kunnen ze hun benen niet vlot ronddraaien waardoor het kind trager en moeizamer zal fietsen. Of erger nog, fietsen zal aanvoelen als werken met als gevolg dat het kind niet graag meer fietst. Om dit te voorkomen kan je de kindermaten tabel raadplagen. 

Er zit ook altijd wel een verschil van kaderhoogte tussen de verschillende fietsenmerken. Zo kan een 16″ kinderfiets van Supersuper een hogere zadelhoogte hebben als een 16″ kinderfiets van Norta. Ook kan er een verschil zitten in het type kader dat er gebruikt wordt zo zal het  kader van een transporterfiets (Hollands model) zo goed als altijd een hoger kader hebben als een gewoon kader. 

Bij Fietsen Soria is het mogelijk om jou kind op de fiets zelf op de fiets te zetten. Zo ben je  altijd zeker dat je de juiste fietsmaat kiest. Bestel je liever de fiets online en twijfel je nog over de fietsmaat? Aarzel dan niet om ons te contacteren onze verkopers zullen je met alle plezier adviseren. 

.